Maak een ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

Wachtwoord vergeten?

*


 

     

 

                     

Speciaal voor Shanty- en Zeemanskoren

Deze pagina is bedoeld als informatiebron voor Shanty- en Zeemanskoren die een website hebben en deze willen aanpassen of koren die een website willen hebben. Een website die gebaseerd is op de moderne web-technieken. Daarnaast verschaft deze pagina informatie over een ledenadministratie die specifiek voor een koor is ontwikkeld en tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar is.

Zo'n website wordt gebouwd met het Content Management Systeem Joomla! en maakt gebruik van een template van Themeforest. In dit geval de  template Kallyas.
Deze site bevat informatie over een aantal basisfuncties die gebruikt kunnen worden. Met deze functies zal een koor de meeste behoeften kunnen dekken. Mocht u echter speciale wensen hebben dan kunt u overleggen met de webmaster van deze website. Overigens treft u in de rechter kolom koppelingen naar een aantal websites aan die tot nu toe werden gerealiseerd.
Zij kunnen u tot voorbeeld dienen.

In eerste instantie kunt u een beroep doen op Studio Poseidon. Deze zal uw site bouwen en opleveren waarna, via een intensieve e-mail begeleiding, uw webmaster opgeleid zal worden. Hiertoe bevat deze website een groot aantal artikelen met praktische tips.

Tegen geringe kosten een uitstekende website al dan niet met een goede ledenadministratie

TOP

THEME OPTIONS

Header type:
Theme Colors:
Color suggestions *
THEME
* May not have full accuracy!