OVER ONS

Galerie Ciudad Patricia

Met veel enthousiasme  organiseert het kunstenaarscollectief Ciudad Patricia  iedere maand een nieuwe expositie. Groepsexposities en 1 x per jaar een solo-expositie. Kunstenaars uit het resort behoren tot de collectie en maken speciaal voor Galerie Ciudad Patricia werk. In de agenda is ons volledige programma zien. Naast de ruimte die we vrij maken voor de wisselende exposities tonen we, van alle kunstenaars uit onze collectie, zeer divers werk in onze galerie. Hierdoor is er steeds veel te zien en te beleven. Kom gerust vaak kijken, we vertellen je graag over het werk, de kunstenaars en laten je graag alles wat we in huis hebben zien. Mocht je een specifieke vraag hebben of op zoek zijn naar iets speciaals, we adviseren graag. Dit kan in onze galerie maar we komen ook graag, met werk, bij je thuis kijken wat een passend kunstwerk in je woonomgeving kan zijn. Naast exposities organiseren we lezingen, cursussen en workshops, ook deze vind je op onze agenda.

Modern Realisme en figuratieve kunst is steeds in verandering, zo ook ons aanbod. Wij geloven dat kunst je huis tot een thuis maakt. Kom gerust, zo vaak als je wilt, een kijkje nemen. Voel je thuis, je bent van harte welkom!

STEPS

Hoe een aankoop werkt

Bezichtiging in onze Galerie

U kijkt bij ons in alle rust naar het totale aanbod van onze kunstwerken. Eventueel kunnen wij een professionele ondersteuning bieden

Uw keuze

Het kustwerk van uw keuze kunt op basis van een borgsom een maand lang bij u thuis uit proberen.

Definitieve aankoop

Na een maand kunt u het kunstwerk definitief aankopen. De betaalde borg wordt bij de aankoop verrekend. Mocht u afzien van de aankoop krijgt u de betaalde borg terug en wordt de aankoop ongedaan gemaakt.

CONNECT WITH US

TOP