Welkom op onze website

Sinds kort is Galerie Ciudad Patricia een begrip in de kunstwereld aan de Costa Blanca, een trouw publiek, druk bezochte exposities. We hopen een adres waar kunst en kwaliteit hand in hand gaan.
Niet alleen een trouw publiek, maar ook kunstenaars die de Galerie Ciudad Patricia een naam geven om trots op te zijn! Om deze naam hoog te houden en daarnaast van nieuw elan te voorzien hebben we flinke stappen gezet met nieuwe kunstenaars waarvan we kunnen zeggen dat het resultaat er mag zijn!

De website geeft een beeld van de kunstwerken, onze galerie in de heuvels van Benidorm en onze activiteiten. We nodigen iedereen uit te komen kijken, iedereen is welkom, de koffie staat klaar! Ook nodigen we je van harte uit onze openingen te bezoeken, te luisteren naar live muziek en kennis te maken met onze kunstenaars.

ONZE KUNSTENAARS

Vanaf december 2020 zijn we op zoek, en vanaf begin 2021 op bezoek gegaan naar ‘oude bekenden’ van Ciudad Patricia in hun ateliers, en gingen we op zoek naar ‘nieuwe gezichten’.
Het gevolg is een expositie agenda die nu al doorloopt tot in 2021.

Kunstenaars uit alle delen van Nederland, België, Spanje,Duitsland en het Verenigd Koninkrijk staan op het programma dat nog steeds wordt uitgebreid. Kenmerk van alle kunstenaars is dat zij zich thuis voelen onder de noemer ‘Gallery Ciudad Patricia', en van daaruit een volledig eigen, figuratieve wijze van uitdrukken hebben gevonden.

CONNECT WITH US
TOP